Produse bune pentru piele, mai putin bune pentru masina

Produse bune pentru piele, mai putin bune pentru masina

Vara a sosit și fiecare oportunitate este bună să petreci timp la soare, să te distrezi cu familia sau prietenii și chiar să te murdărești. Este un lucru minunat pentru corpul și sănătatea dvs., în general, să folosească produse precum protecție solară, dezinfectant de mână și repelent pentru țânțari, dar există o mică problemă: mașina dvs.

Vedeți, substanțele chimice pe care le conțin pot reacționa cu pielea și suprafețele din plastic, provocând uzură prematură dacă nu sunt protejate de un finisaj special sau spălate cel puțin ocazional.
Noile produse mai puternice care vin pe piață nu ajută. Acestea fiind spuse, chiar și cele care par cele mai inofensive pot avea un efect dăunător atunci când intră în contact cu o suprafață de sute sau chiar mii de ori pe an.

Multe antiseptice pentru mâini, indiferent dacă sunt gel, spumă sau șervețele, conțin etanol. Pe de altă parte, cremele solare cu clasă de protecție ridicată conțin o cantitate mai mare de dioxid de titan, care poate reacționa cu uleiuri din plastic sau naturale găsite în piele, mai ales atunci când este foarte cald. În ceea ce privește repelenții de țânțari, principalul lor agent activ este dietiltolamida (DEET).
Producătorii auto efectuează în general teste pentru a se asigura că interioarele lor sunt rezistente la reacțiile chimice din diverse produse care vin în contact cu scaune, tablouri de bord, panouri interioare și alte suprafețe, în special în timpul unei expoziții. Razele UV și căldura intensă (interiorul unei mașini parcate sub soare la mijlocul verii poate depăși 50 de grade Celsius).

Cu toate acestea, proprietarii de mașini pot face și ceva. Nu vă vom spune să încetați să puneți protecție solară, dezinfectant de mână sau anti-țesător, dar luați în considerare să vă acordați mașinii un pic mai multă atenție în această vară. Mai exact, ar trebui să utilizați produse personalizate sau apă cu săpun minim pentru a spăla regulat orice suprafață pe care o atingeți.

Cabina ta va fi mai bună și vei avea un timp mai bun pe drum. Vara buna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus