AcasăPentru soferiiCare sunt cele mai bune anvelope de iarna in 2021?

Care sunt cele mai bune anvelope de iarna in 2021?

CELE MAI BUNE 15 ANVELOPE DE IARNĂ ÎN 2021

 

În primul rând, iată primele noastre 15 anvelope de iarnă (cu alte câteva sugestii care nu fac lista lungă).

Bridgestone Blizzak LM-005 a fost lansat la începutul anului 2019-. Prezintă un nou model de bandă de rulare și noul compus Nano Pro-tech de la Bridgestone, caracteristici care îl ajută să se claseze printre cele mai bune anvelope disponibile în frânarea pe zăpadă și gheață și aderență pe teren umed conform testelor TÜV SÜD. În anumite dimensiuni, anvelopa vine și cu DriveGuard, tehnologia Bridgestone runflat pentru anvelopele convenționale. Are un scor fenomenal de 8,26 la dimensiunile 205/55 R16 94V , 225/45 R17 94V și 225/40 R18 92V , cu o etichetă C (consum de combustibil), A (aderență umedă) și două unde sonore.

Michelin Alpin 6 este o anvelopă de iarnă puternică, cu opt rezultate independente de testare anvelope bune în 2019 și 2020.  Alte teste au remarcat faptul că anvelopa are proprietăți bune de uzură. Michelin caută performanța atunci când este purtat în dezvoltarea anvelopelor sale. Cu o etichetă C B si o unda sonora în dimensiunile 205/55 R16 94V și 225/45 R17 94V , anvelopa are un scor impresionant de 7,88.

Winter Sport 5 de la Dunlop a fost lansat în 2015, un produs de a cincea generație construit pentru a continua succesul liniei sporturilor de iarnă anterioare. Pe baza performanțelor de testare independente de calitate, anvelopa este foarte recomandabilă, chiar și la vârsta de șase ani. Proiectat pentru a ajuta șoferii să navigheze pe drumuri și condiții de iarnă neprevăzute, inclusiv gheață, nămol, pete înghețate, topirea zăpezii și bălți. Anvelopa are o etichetă excelentă a anvelopei C B si o unda sonora, care, alături de rezultatele testelor foarte consistente, ajunge la un scor  impresionant de 7,78 în dimensiunea 205/55 R16 91H .

Alte două mărci Michelin apar, de asemenea, pe lista noastră în Kleber Krisalp HP3 și BFGoodrich g-Force Winter 2. Marca a doua linie Kleber este probabil un candidat surprinzător, dar o serie de rezultate excelente ale testelor în 2018 și calități excelente ale etichetei anvelopelor înseamnă că atinge un scor de 7.66 în dimensiunea 225/45 R17 94V . Krisalp HP3 a fost deosebit de puternic pe umed și pe zăpadă. Opiniile testerilor cu privire la anvelopă s-au înmuiat puțin în testele mai recente.

BFGoodrich g-Force Winter 2 este un alt produs excepțional Grupul Michelin. Banda de rulare direcțională în formă de V a anvelopei crește aderența, răspunsul la frânare, controlul pe zăpadă și menținerea drumului pe gheață. Aderența sa umedă cu clasa B dovedește un nivel ridicat de siguranță pe drumurile umede. Anvelopa prezintă chiar și costuri de funcționare relativ mici în dimensiuni mai mari, cum ar fi modelul 225/45 R17 94V, care obține un scor de 7,65 . Anvelopa a fost recomandată de diverși testeri ca „Regele ierni”, cu doar câteva observații negative minore despre manevrabilitatea sa pe uscat.

Continental WinterContact TS 860 este un câștigător de test multiplu , cu unele grave acreditări de anvelope de iarnă pentru autoturisme compacte și mijlocii. Anvelopa, care prezintă compusul Cool Chili al lui Conti pentru a oferi performanțe maxime de frânare în orice condiții de vreme iernată, este deosebit de bine apreciată în condiții de umezeală, indicând o ușoară tendință spre conducerea în astfel de condiții. Anvelopa are etichete C B si doua unde de sunet atât în ​​dimensiunile 205/55 R16 94V, cât și în dimensiunile 225/45 R17 94V , oferindu -i un scor de înaltă calitate: 7,60. Anvelopa există de câțiva ani și un succesor este aproape gata de lansare în noul model 870. Cu toate acestea, testele puternice din 2020 arată cât de bun este Conti la producerea modelelor de iarnă care continuă să-și dovedească acreditările an de an.

Goodyear Performance + a preluat mantaua diniterația Gen-1, care a cucerit testul, al liniei de produse. Goodyear a spus că versiunea plus a îmbunătățit performanțele umede, uscate și de iarnă pentru distanțe de frânare mai mici pe drumurile umede și uscate. Compusul său prezintă o nouă rășină de tracțiune, care îmbunătățește capacitatea de dezintegrare și reformare a anvelopei. Cu calificativele etichetei C B si douua unde de sunet în dimensiunea 205/55 R16 94V și mai multe câștiguri de testare, Ultragrip Performance + are un scor de 7,60.

 

Pirelli Winter Sottozero 3 a fost suficient de lung pentru a fi cea mai veche anvelopă din această listă. De la lansare a fost depășit de un nou produs emblematic Pirelli de iarnă pentru vehicule performante, P Zero Winter, în timp cegama Cinturato Winter se adresează mașinilor cu dimensiuni mai mici ale anvelopelor. Cu toate acestea, Sottozero 3 și-a construit o reputație excelentă cu testerele de anvelope. În timp ce laudele s-au estompat recent, anvelopa a fost „extrem de recomandată” de Autozeitung încă din 2019. Winter Sottozero 3 prezintă siphe 3D și caneluri largi pentru o dispersie îmbunătățită a apei și a nămolului. Cu o etichetă C B si doua unde sonore in dimensiunea 225/40 R18 92V , anvelopa are un scor de 7,54 .

Pirelli Cinturato Winter , o anvelopă de iarnă pentru modele mai mici și vehicule electrice lansată în 2016, a devenit anvelopa de iarnă Pirelli cea mai interesantă pentru testeri, combinată cu un zgomot de drum extrem de redus, ajută anvelopa să obțină un scor de 7,50 în dimensiunea 205/55 R16 94H. Cea mai recentă gamă Wintrac de la Vredestein a fost lansată în 2020.

Vredestein Snowtrac 5 și Wintrac Pro merită amândouă o mențiune în lista noastră de anvelope de iarnă din 2021. Marca istorică olandeză, deținută de producătorul indian de anvelope Apollo, produce câteva produse foarte bine apreciate, orientate spre iarnă, care obțin rezultate excelente la testele de anvelope. Snowtrac 5 este destinat mașinilor cu dimensiuni mai mici ale anvelopelor. Cu o etichetă C B si o unda de sunet deosebit de bună în dimensiunea 205/55 R16 91H , anvelopa atinge un scor de 7,48.

Wintrac Pro, concentrat pe UHP, de la Vredestein, este un performant în testele de anvelope, obținând în mod constant locuri pe podium în 2020 și 2019. În general, are o ușoară tendință de performanță față de condițiile de frig, dar nu de zăpadă, spun testerii. Poate ca rezultat al concentrării sale asupra performanței, ratingul său de eficiență a consumului de combustibil este reținut la un E în E B si doua unde de sunet in dimensiunea 225/45 R17 94V , obținând un scor de 7.17. Aceasta este o anvelopă de iarnă demnă de o atenție serioasă pentru șoferii de mașini mai puternice care caută performanțe mai bune în lunile de iarnă – gama are echipamente de până la 22 ”, dintre care unele au o viteză Y, foarte mare pentru o anvelopă de iarnă.

Inventatorul anvelopei de iarnă, Nokian are o anvelopă emblematică relativ nouă pentru piața de iarnă în WR Snowproof . Anvelopa are scoruri de etichetă deosebit de bune la mărimea 205/55 R16 91H , deși testerii au fost ușor impresionați până acum. În timp ce ACE Lenkrad a recomandat anvelopa, economia remarcabilă de combustibil a fost în topul listei pentru cumpărătorii de anvelope de iarnă, deși cu un scor de 7,47 în dimensiunea eșantionului este suficient de impresionant. Testatorii spun că performanța umedă a anvelopei nu se potrivește cu cele mai bune produse, ceea ce înseamnă că nu se poate potrivi cu modelul precedent de iarnă Nokian WR D4, care este încă disponibil. Anvelopa mai veche obține un scor puternic de 8,18 în aceeași dimensiune,dar un singur test – care nu a recomandat anvelopa – din 2018 a însemnat că anvelopa mai veche nu a făcut lista lungă pentru Premiile noastre 2021. Evaluările indică faptul că generația anterioară este orientată mai mult spre aderența pe teren umed decât consumul de combustibil.

Hankook Winter i * CEAPT Evo3 Disponibilă mai ales în dimensiuni UHP, anvelopa are un scor de 7,27 la dimensiunea 225/40 R18 92V datorită unui record perfect în cele două teste ale anvelopelor din 2020, în care a primit notele de top. Pentru scor, anvelopa este marcată pentru clasa sa de consum de combustibil E-grade, deși, ca și alte câteva anvelope de pe lista noastră, aceasta este mai puțin o considerație pentru șoferii care caută acreditări de performanță superioară pentru mașini mai puternice, chiar și în timpul iernii.

Fulda Kristall Control al HP2 devine un scor de 7,24 în 205/55 R16 91H – o altă performanță bună pentru un brand premium grup (Fulda este un brand istoric german deținut de Goodyear). Rezultatele testului anvelopei au fost mixte, dar o recomandare de la ACE Lenkrad în 2020, combinată cu o etichetă bună C B si o unda sonora, l-au ajutat să facă lista lungă.

La fel ca Hankook i * cept Evo3, Pilot Alpin 5 de la Michelin este o anvelopă de iarnă UHP și, prin urmare, nu oferă consum de combustibil de top. În 225/40 R18 92W anvelopa are un scor de 7.07 , în mare parte datorită gradului său E pe etichetă, deși dimensiunile mai mari se îmbunătățesc la acest nivel. Anvelopa lansată recent a avut un start excelent în testele de anvelope, dovedind acreditările sale de top pentru performanța de iarnă pentru mașinile cu putere mai mare.

În cele din urmă, Apollo Aspire XP Winter completează lista noastră. Anvelopa este deosebit de interesantă pentru piețele mai ușoare datorită performanței sale pe teren umed. În dimensiunea 225/45 R17 94V , Aspire XP Winter are un scor de 7,07 datorită unor rezultate foarte bune la testarea anvelopelor în 2019 și 2020. Producătorul indian care deține marca Vredestein a adus anvelope mult îmbunătățite pe piața europeană în ultimii ani , și este cu siguranță unul de care trebuie să fii atent.

Trebuie citit

Probleme comune ale masinilor pe timp de vara

Probleme comune ale masinilor pe timp de vara

0
Probleme comune ale masinilor pe timp de varaVara este anunțată cu mult soare, vreme foarte caldă și pentru mulți dintre noi, ademenirea drumului deschis. Înainte...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.