AcasăInterval ServiceAnvelope si roti5 Sfaturi importante pentru achiziționarea corectă de anvelope

5 Sfaturi importante pentru achiziționarea corectă de anvelope

5 Sfaturi importante pentru achiziționarea corectă de anvelope

Achiziționarea de anvelope este o responsabilitate financiară gravă pentru majoritatea șoferilor. Mulți șoferi nu se gândesc prea mult la tipul de pneuri pe care îi cumpără pentru vehiculul lor, în afară de preț; cu toate acestea, anvelopele reprezintă o parte importantă a siguranței dvs. generale de conducere și a stilului mașinii dvs. Tipul de anvelope care este cel mai bine pentru dvs. și pentru vehiculul dvs. depinde în mare măsură de tipul de conducător auto care vă aflați.

  1. Veți dori un ansamblu de pneuri care a fost prevăzut să dureze mult timp și va crește eficiența combustibilului. Există numeroase mărci și tipuri de pneuri concepute special pentru persoanele care conduc mașini mici pentru navetă de zi cu zi la muncă și școală. Achizitionarea acestor tipuri de anvelope va ajuta masina sa se descurce mai bine pe șosea.
  2. Conduceți un camion sau un SUV mare? Aceste tipuri de vehicule necesită adesea anvelope mai mari și mai scumpe. În timp ce unul mai mic poate fi mai economic, aspectul vehiculului dvs. va fi mai puțin sportiv și robust. Din nou, există tipuri specifice de anvelope care sunt proiectate pentru a îmbunătăți eficiența combustibilului de la camioanele și SUV-urile dacă sunteți preocupat de bugetul de combustibil.
  3. Iti conduci vehiculul off-road? Dacă da, ați putea fi interesat să cumpărați un ansamblu de anvelope cu dublă utilizare. Aceste tipuri de anvelope sunt potrivite atât pentru călătoriile în afara căilor de circulație, cât și pentru conducerea pe șosele obișnuite. Aceste tipuri de anvelope sunt mai mari și au mai multe trepte proeminente. Acestea vă vor ajuta să navigați pe noroi, înclinări abrupte și pietriș.
  4. Este vehiculul personalizat? Lucrările de vopsire, detaliile cromate, geamurile colorate și evacuările personalizate sunt adesea accentuate de un anumit stil de anvelope. Mulți șoferi de vehicule personalizate aleg adesea anvelope cu profil redus. Dacă conduceți o mașină antică sau clasică, vă recomandăm să alegeți un ansamblu de anvelope care este adecvat din punct de vedere istoric.
  5. Locuiți într-o zonă cu vreme de iarnă severă ? În acest caz, poate fi necesar să investești în anvelope special concepute pentru a te ajuta să rămâi în siguranță pe gheață, zăpadă și ploaie.

Bine de stiut!!!

Înlocuiți anvelopele înainte ca acestea să fie prea uzate pentru a fi conduse în siguranță. O regulă bună este să plasați un ban în interiorul benzii de rulare pentru a vedea cat de mare este uzura.

Apelați la mai multe garaje sau comercianți cu amănuntul înainte de a efectua achiziția. Persoanele care achiziționează un set de patru anvelope sunt deseori eligibile pentru o reducere sau un stimulent de la producătorul de pneuri. Unele garajuri oferă, de asemenea, să vă echilibrați anvelopele gratuit după ce le achiziționați de la ei.

Trebuie citit

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.