Setările de bază ale pompei de carburant pentru motoarele TDI PD, PPD și CR

Setările de bază ale pompei de carburant pentru motoarele TDI PD, PPD și CR

Pompa Motorina TDI PD, PPD și CR

 

Motoarele TDI CR (Common Rail) nu ar trebui să funcționeze fără combustibil, ceea ce ar putea fi o problemă după reparații cum ar fi injectorul de carburant și înlocuirea filtrului de carburant. Pompa de combustibil electric, amplasată în rezervorul de combustibil sau montată extern în linie, poate fi acționată prin intermediul setărilor de bază pentru umplerea sistemului.

Aceste instrucțiuni NU se aplică motoarelor VE TDI .

Motoarele TDI PD și PPD nu sunt la fel de sensibile la volumul scăzut al combustibilului, însă acele sisteme de management al motorului includ, de regulă, provizii pentru amorsarea pompelor de combustibil.

Cerințe preliminare:

  • Aprinderea este pornită, motorul oprit.
  • Tensiunea bateriei este de cel puțin 11,5 V
  • Rezervorul de combustibil are un nivel suficient de combustibil

 

Setările de bază ale pompei de carburant

[Selectare] 
[01 – Motor] 
[Setări de bază – 04]
Setați grupul la “035” dacă este disponibil. Înlocuiți-le folosind detaliile din secțiunea Note speciale atunci când este necesar . 
[Go!] 
[ON / OFF / Next]
Pompa de combustibil electric trebuie să funcționeze timp de 30 de secunde

  • În cazul în care vehiculul a avut o reparație simplă, cum ar fi un filtru de combustibil care ar trebui să fie suficient timp pentru filtrul să se umple.
  • Dacă motorul a avut reparații extinse, cum ar fi înlocuirea injectorului și / sau spălarea sistemului de alimentare cu combustibil, acest proces ar trebui repetat de cel puțin 3 ori. Faceți clic pe [On / Off / Next] pentru a reinitializa procesul dacă este necesar.

[Done, Înapoi]

Note speciale

Dacă vehiculul utilizează cel mai recent controler de motor KWP-7000 (UDS / ODX), numerele de grup convenționale de bază nu se aplică. În schimb, alegeți testul Transfer Fuel Pump (FP) sau o operație similară din meniul derulant urmat de [Go!] Pentru a activa setarea de bază. ECD ar trebui să afișeze “Running” și pompa de combustibil electric va funcționa. După ce rezultatul finalizat apare corect, faceți clic pe [Stop] .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus