AcasăNoutatiCumpararea unei masini secound-hand: De ce unele masini de lux sunt foarte...

Cumpararea unei masini secound-hand: De ce unele masini de lux sunt foarte ieftine

Dacă sunteți interesat să cumpărați o mașină folosită, probabil că ați observat că modelele de lux sunt adesea extrem de ieftine de cumpărat. Pentru o mulțime de cumpărători, acest lucru este atrăgător.

De ce să cumpărați un opel pentru 5.000 de euro atunci când aceeași sumă de bani vă va oferi un Mercedes-Benz răcoros? Din păcate, există motive întemeiate pentru care multe mașini de lux folosite sunt ieftine de cumpărat – iar noi le împărtășim astăzi, astfel încât să nu ajungeți să faceți o greșeală cu achiziționarea mașinii următoare.

Ieftina de cumparat, reparatii si intretinere foarte scumpa

Principala problemă cu cumpărarea unei mașini de lux ieftine, aparent ieftine, este simplă: costurile de întreținere și reparații. Deși mașina de lux în sine s-ar putea să se deprecieze până la punctul în care îți poți permite să o cumperi, piesele mașinii nu sunt nici mai ieftine decât erau când era noua. Cu alte cuvinte, nu te lăsa păcălit de o etichetă de preț de 8.000 de euro a unui automobil de lux. O transmisie de 4.000 de euro este încă la fel de scumpă cu 10 ani mai târziu decât atunci când mașina a fost vândută inițial.

Vehiculele de lux uzate devin adesea mai puțin fiabile decât mașinile obișnuite, atunci când îmbătrânesc, deoarece sunt adesea echipate cu o gamă largă de piese complexe și gadget-uri de ultimă oră, care sunt minunate atunci când mașina iese – dar nu si după 10 sau 15 ani mai târziu, când încep să se rupă. Un sistem de navigație, suspensie pneumatică, sistem de control al climatizării, caracteristici automate și control adaptiv de croazieră sunt toate opțiuni excelente inițial, dar nu atât de excelente dacă se strică mai târziu, costând sute sau mii de euro pentru reparații și reparații.

 

Pretul asigurari si consum de combustibil marit

Nu este doar costul întreținerii și al reparațiilor care vă vor aduce costuri mari.

Mașinile de lux sunt, de asemenea, mai scumpe într-o mare varietate de alte zone – cum ar fi asigurarea și combustibilii. 

Pentru asigurare, este pentru că companiile de asigurări trebuie să plătească mai mult pentru autoturismele de lux dacă sunt lovite – o funcție a pieselor și a forței de muncă mai scumpe.

 Între timp, combustibilul este adesea mai scump pentru autoturismele de lux, deoarece acestea folosesc motoare mai mari.

 

Trebuie citit

Audi A6 C5 Allroad Dimensiuni anvelope si jante

0
Model: Audi A6 C5 Allroad 2000 - 2005Motorizare: 2.5 TDI, 2,7, 4.2Alezajul central:57.1 mmDistanta intre prezoane:5x112Tip prindere:PrezonDimensiune filet:M14 x 1.5Cuplu strangere:120 NmAnvelopaJanta215/65 R166.5jx16 ET16225/55...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.