Cele mai bune branduri de anvelope

cele mai bune branduri de anvelope

Anvelope Michelin: Cea mai bună marcă de anvelope din ansamblu

 • Cel mai bun pentru satisfacția clienților
 • Evaluări de top pentru majoritatea modelelor
 • Garanție ridicată pe durata de viață

Michelin are performanțe excepționale în aproape fiecare categorie de anvelope. Se clasează pe primul loc atât în ​​sondajele de satisfacție a cititorilor, cât și în recenziile experților și foarte bine în recenziile utilizatorilor. Nici nu există un singur model excelent, Michelin ocupă primul loc în mai multe categorii, făcându-l un pariu sigur, chiar dacă nu este cel mai ieftin din jur. 

Acesta are cinci mărci majore – Pilot, Primacy, X, Latitude și Energy – reprezentând 38 de modele diferite de anvelope. CrossClimate, Defender, LTX și Premier au doar două modele fiecare, în timp ce Diamaris, Agilis și Alpin au un singur model de anvelope. 

Anvelope Goodyear: cea mai bună satisfacție

 • Anvelope foarte durabile
 • Anvelope foarte fiabile
 • Nu este cel mai bun dintr-o anumită zonă

Goodyear este o companie bună de anvelope cu o istorie bogată în SUA. Blimpul Goodyear este aproape la fel de faimos ca omul Michelin, dar Goodyear are mult mai mult decât aerul cald. 

Goodyear se clasează în primele trei categorii de aproape toate anvelopele și, deși nu depășește niciuna, aproape toate anvelopele sale merită luate în considerare. Acest nivel fiabil de calitate, împreună cu pedigree-ul său de curse, înseamnă că Goodyear este un brand de anvelope pentru care mulți oameni au un loc special în inimă.

Există trei mărci speciale de anvelope Goodyear pe care le recomandăm: Assurance CS Fuel Max pentru eficiența consumului de combustibil, Eagle Exhilarate pentru mașinile performante și Wrangler pentru condusul pe toate terenurile.

Anvelope Pirelli: Cel mai bun high-end

 • Un nume respectabil în anvelope
 • Excelent pentru mașinile sport
 • Nu cele mai ieftine anvelope

Pirelli proiectează anvelope performante pentru mașini și SUV-uri performante. Dacă sunteți în căutarea unui set de anvelope pentru alergare, atunci căutați în altă parte, dar dacă aveți o mașină sport puternică sau un SUV puternic, atunci Pirelli ar putea fi pentru dvs. 

Se clasează foarte bine atât în ​​recenziile clienților, cât și în cele ale experților, dar a scăzut puțin în ultimii ani și a fost condusă de Michelin chiar în categoriile de performanță. Cu toate acestea, Pirelli rămâne una dintre cele mai bune mărci de anvelope de acolo.  

Unele dintre cele mai bune anvelope Pirelli includ PZero pentru condus de vară performant, Scorpion Verde pentru SUV-uri și Winter Sottozero 3 pentru condus pe timp de iarnă. Acesta din urmă este surprinzător de competitiv în ceea ce privește prețurile, pentru un Pirelli. 

Continental și general: bun pentru teren

 • Anvelope excelente pentru toate terenurile
 • Încercări pe drumuri lungi
 • Din păcate, nu foarte ecologic

În afară de General și Uniroyal, Continental deține mărcile Semperit, Barum, Viking, Gislaved, Mabor, Matador și Sportiva. Asta nu este tot, una din trei mașini noi este echipată cu anvelope Continental. 

Fiind cel mai vechi producător de anvelope din lume, nu este de mirare că Continental ocupă o poziție înaltă atât în ​​sondajele consumatorilor, cât și în recenziile experților, în majoritatea cazurilor chiar în spatele Michelin și a celor mai performante Pirelli.

Anvelope Nexen: Cele mai bune anvelope de buget

 • Foarte accesibil
 • Calitate bună la preț
 • O gamă largă de anvelope

Anvelopele Nexen sunt regele bugetului în ceea ce privește anvelopele pentru mașini și camioane. Asta nu înseamnă că este cel mai ieftin din jur, dar combină o calitate decentă cu un preț potrivit pentru portofel. În unele cazuri, anvelopele sale sunt mai bune decât concurența la o fracțiune din cost.

Nexen are patru mărci principale, NFera pentru performanță, NPriz pentru pasagerii auto, Roadian pentru SUV și camioane ușoare și Winguard pentru zăpadă și gheață. 

Nu toate modelele sale de anvelope merită luate în considerare, dar cele care sunt, cum ar fi Aria AH7, au performanțe strălucitoare și de multe ori scad concurența la preț. Acesta este cel mai puternic punct al Nexen și motivul pentru care le clasificăm drept cea mai bună marcă de anvelope de buget. 

Alte mărci de anvelope de luat în considerare

Bridgestone este cea mai evidentă lipsă din această listă. De fapt, este cel mai mare producător de anvelope din jur. Nu este nimic în neregulă cu anvelopele Bridgestone , pur și simplu nu face încă această listă, deoarece nu excelează în niciun domeniu. 

Yokohama produce, de asemenea, niște cauciucuri decente pentru drum, dar din nou nu reușește să exceleze și nu atinge locul potrivit din punct de vedere al costurilor. Dacă sunteți deosebit de conștient de mediu, deși sunt un pariu bun, deoarece folosește materiale și procese de fabricație cu impact redus asupra mediului. 

Anvelopele Cooper fabrică, de asemenea, cauciuc solid pentru off-road, dar nu atinge prea mult valoarea comparativă a noastră. Și dacă doriți garanții mari pe banda de rulare.

Hankook este un pariu sigur, deși încă o dată nu este cel mai accesibil. 

http://Anvelope-oferte .ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus