Cât de mult va plăti asigurarea pentru o mașina cu daună totală?

Cât de mult va plăti asigurarea pentru o mașina cu daună totală?

Cât de mult va plăti asigurarea pentru o mașina cu daună totală?

Sentimentul de neputință de la necunoscut nu este niciodată distractiv. Vă faceți griji cu privire la lucrurile care vă depășesc controlul, pierdeți timpul și nu dormiți. Exact asta se întâmplă când ești implicat în totalitate cu o mașină și o companie de asigurări.

Mai degrabă decât să pierdeți timpul cu privire la cât de mult va plăti asigurarea pentru o mașină cu daună totală, puteți afla cât de mult puteți obține pentru vehiculul dvs. distrus. Și, probabil, puteți obține bani de la asigurare și să vă vindeți mașina pentru bani.

Cum îți dai seama că masina dvs. va primi daună totală?

A fost dezactivat airbagul? Există daune asupra mai multor părți ale mașinii dvs.? După accident, mașina dvs. nu este capabilă să fie condusă? Dacă unul sau mai multe dintre aceste răspunsuri este “da”, atunci este probabil sigur să spui că mașina ta este daună totală.

Există trei factori în determinarea unei mașini cu daună totală:

  • atunci când deteriorarea este atât de severă încât mașina nu poate fi reparată să prezinte siguranță.
  • când costul reparațiilor este mai mare decât merită vehiculul.
  • când daunele provocate de vehicul sunt atât de grave încât reglementările de stat dictează că trebuie considerate o mașină cu daună totală.

Toți furnizorii de asigurări au criterii și formule specifice pentru a determina când să ia în considerare o daună totală . Poate varia foarte puțin de la o companie la alta.

Cum puteți afla cât costă masina dvs. cu daună totală?

De unde știi dacă oferta pentru mașina ta totală este chiar acceptabilă? Ar fi minunat să aveți un calcul de valoare pentru mașină totală pe care îl puteți folosi pentru a afla cât de mult merită mașina dvs. acum, comparativ cu valoarea sa înainte de accident.

Dacă vă întrebați: “Cât costă mașina mea cu daună totală”, există un calcul dur pe care îl puteți face singur:

 

  • Efectuați 20 – 40% din valoarea corectă a mașini inainte de accindent, în funcție de cât de rea este starea totală a mașinii dvs. Este cel mai probabil să fie mai aproape de 20%.

Rețineți că fiecare mașină se depreciază. Pentru dvs., aceasta înseamnă că valoarea mașinii dvs., fie că a fost daună totală sau nu, își pierde valoarea în fiecare zi când o conduceți.

Cum iți calculează asigurarea valoarea mașini?

Nu există nici o formulă clară pe care să o puteți utiliza pentru a determina valoarea mașinii dvs. totală. Deoarece condiția fiecărui vehicul este diferită, nu veți obține un număr concret decât după ce l-ați dezmembrat. Și chiar și atunci, este adesea discutat cel puțin puțin. Cu toate acestea, puteți obține o perspectivă asupra modului în care acest număr este atins.

  • Valoarea actuală în numerar este determinată . Acesta este prețul de revânzare pentru vehiculul dvs. dacă nu ar fi fost daună totală. Compania de asigurări va analiza înregistrările și vânzările recente pentru vehicule similare din zona dvs.
  • Se ia în considerare condiția de pre-accident. Kilometrajul mașinii, opțiunile și nivelul de finisare, precum și eventualele daune înainte de accident sunt cântărite în ecuație.

 

Aveti nevoie de piese pentru masina? Puteti comanda cu incredere de la:

  ( AutoHut  | Autoeco )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Derulează în sus