AcasăTehnic AutoAlfa Romeo 159 tip 939 Probleme Comune

Alfa Romeo 159 tip 939 Probleme Comune

Alinierea usilor

Problemă:

Există o problemă cunoscută cu alinierea ușoară a ușii pe 159. Dacă auziti zgomot excesiv al vântului care intră prin ușă, acesta pare să fie cel mai frecvent pe partea șoferului.

Soluţie:

Va trebui să ajustați ușa, pentru a opri zgomotul excesiv al vântului.

Lantul de distributie

Problemă:

Puteți auzi un zgomot care vine din motor si a apărut lumina de avertizare Check Engine in bord? Dacă da, atunci cel mai probabil aveți o problemă cu lanțul de distributie.

Soluţie:

Cel puțin, va trebui să înlocuiți întinzătorii lanțului de distributie și, probabil, și lanțul de sincronizare.

Probleme de direcție

Problemă:

Suportul de direcție de pe 159 este cunoscut pentru că nu a reușit. Dacă auziți un zgomot care bate din volan în timp ce rotiți volanul și / sau direcția se simte grea, atunci probabil că aveți probleme cu suportul de direcție. Lampa de avertizare a direcției poate apărea și pe tabloul de bord cu această defecțiune.

Soluţie:

Necesita inlocuirea suportului de directie

Lipsă de putere

Problemă:

Descoperiți că lipsește puterea, în special la viteze mari? Aceasta este o indicație a unei defecțiuni a debitmetrului de aer. De asemenea, puteți afla că există o pierdere de putere în timpul conducerii.

Soluţie:

Va trebui să schimbati debitmetrul de aer, pentru a rezolva problema

 

 

 

Trebuie citit

Audi A6 C5 Allroad Dimensiuni anvelope si jante

0
Model: Audi A6 C5 Allroad 2000 - 2005Motorizare: 2.5 TDI, 2,7, 4.2Alezajul central:57.1 mmDistanta intre prezoane:5x112Tip prindere:PrezonDimensiune filet:M14 x 1.5Cuplu strangere:120 NmAnvelopaJanta215/65 R166.5jx16 ET16225/55...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.