Browse By

ZenFone 3 Zoom vs. IPhone 7 plus – o baterie mult mai buna de la asus

ZenFone 3 Zoom vs. IPhone 7 plus

Asus a lansat un filmulet in care este ZenFone 3 Zoom vs.  Apple iPhone 7 Plus . Mai exact, Asus a masurat timpul pentru a compara durata de viață a bateriei și timpii de încărcare ale celor două device-uri (care nu sunt complet diferite, în primul rând pentru că ambele ecrane au 5.5-inch 1080p).

După cum veți vedea în clipul video – încorporat de mai jos – Asus ZenFone 3 Zoom durează mai mult decât iPhone 7 Plus atunci când filmarea unui videoclip time-lapse, precum și atunci când redarea unui videoclip. Dar asta nu ar trebui să vină ca o surpriză, deoarece ZenFone 3 Zoom are o baterie de 5000 mAh, în timp ce 7 Plus iPhone are un o baterie de 2900 mAh. Telefonul Asus, de asemenea , beneficiază de tehnologia Quick Charge Qualcomm, motiv pentru care bateria se incarca mult mai repede decat cea dupa IPhone!

Asus nu menționează că

ZenFone 3 Zoom este mai mult de un dispozitiv de mid-range, în timp ce 7 Plus iPhone este un high-end (și, de exemplu, Apple A10 procesor Fusion ruleaza cercuri în jurul Snapdragon 625 găsit în interiorul ZenFone 3 Zoom). Apoi , din nou, telefonul Asus’ va fi oferit pentru ~ jumătate din prețul unui iPhone 7 Plus, așa că ar trebui să atragă o mulțime de clienți , oricum.

Din păcate, ZenFone 3 Zoom nu este încă disponibil pe scară largă. Asus a declarat că smartphone – ul va fi lansat în Statele Unite și în alte piețe acest trimestru, ceea ce înseamnă că ar trebui să atingă rafturi în iunie cel târziu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *