Browse By

Xiaomi explică de ce Mi 6 nu dispune de un jack de 3,5 mm

Xiaomi explică de ce Mi 6 nu dispune de un jack de 3,5 mm

Odată cu lansarea Xiaomi Mi 6, compania chineză, la fel ca mulți alții înainte, a făcut un Apple pe noi și a scăpat de mufa pentru căști de 3,5 mm. O mulțime de oameni ar prefera mai degrabă interfața audio familiară pe care am avuto de zeci de ani, spre deosebire de portul USB-C, care este oferit în prezent de majoritatea producătorilor.

„Smartphone-urile sunt produse foarte integrale și spațiul interior este prețios“, se spune în declarație. „Prin eliminarea mufa pentru căști, putem salva o cameră pentru alte componente, cum ar fi o baterie mai mare. Audio prin USB tip C este din ce în ce mai frecvente, și va continua să ofere o calitate mai excelentă a sunetului.“

Bateria mai mare în cauză are un pachet de energie cu 10,5% mai mare decat Xiaomi Mi 5 . MI 6 vine cu o baterie de 3350 mAh, spre deosebire de cea a predecesorul său cu 3000 mAh. Aceasta, desigur, nu ar putea duce la o viață mai lungă a bateriei, dar nu putem ști sigur până când vom testa telefonul noi înșine.

MI 6, de asemenea, vine cu dublă camere, și având în vedere locul obișnuit pentru mufa Xiaomi 3.5 mm, orientat spre spate este partea de sus, ar fi fost mai greu pentru Xiaomi pentru a se potrivi atât camerele de luat vederi, și mufa pentru căști.

Vestea bună este că Mi 6 vine cu un adaptor 3,5 mm  de USB tip C, în cutie, astfel încât Xiaomi sa  oarecum acoperit, dacă preferați,  standardul mai vechi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *