Browse By

WhatsApp actualizeaza interfata pentru apelul video

WhatsApp actualizeaza interfata pentru apelul video

WhatsApp actualizeaza interfata – Apelul video a fost lansat pe WhatsApp in noiembrie anul trecut. Deja, aplicația găzduiește o medie de 340 de milioane de minute de apeluri video într-o zi. Există o medie de 55 de milioane de apeluri video efectuate în fiecare zi,  aplicația care a fost achiziționată de Facebook pentru un preț final de mai mult de 21 de miliarde de dollari  în 2014 . Apelurile de voce și video pe WhatsApp sunt gratuite, chiar și în alte țări. Asta pentru că ambele funcții utilizează conexiunea la internet.

Acum, WhatsApp a făcut mai ușor pentru utilizatorii Android pentru a lansa apeluri-uri video, datorită actualizarei interfatei. Un buton dedicat pentu apeluri video este disponibil care începe un apel video cu o simpla apasare  pe ecran. Și nu uitați de criptarea WhatsApp-ului, astfel încât apelurile și mesajele sunt între voi și persoana de la celălalt capăt al conversației. Nici măcar WhatsApp poate vedea ce contin mesajele.

WhatsApp este gratuit. Nu numai că oferă apeluri-uri vocale, apeluri video și chat de grup (până la 256 de persoane într-un grup), textele sunt trimise / primite pe internet în loc de SMS -uri. Acest lucru înseamnă că, mesaje text nu va costa un ban. Și puteți instala WhatsApp  chiar si pe desktop și sincronizați conversațiile de pe telefon. În acest fel, nu ești nevoit sa stai mereu cu telefonul in mana.

Puteti gasi aplicatia aici ( Android / IOS )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *