Browse By

WhatsApp a adaugat criptare la copii de rezerva icloud fara a spune nimănui

WhatsApp a adaugat criptare la copii de rezerva icloud

WhatsApp a actualizat securitatea de backup pe iCloud, care permite posibilitatea de a cripta backup-uri. Aparent, opțiunea de criptare de rezervă icloud a fost în jur de luni de zile, dar a fost adus la iveală numai după ce o companie de criminalistic cu numele oxigen a reușit să-l ocolească.

Metoda  presupune de a avea acces la cartela SIM cu numărul utilizat de WhatsApp pentru verificare și generarea cheii de criptare. Datele criptate WA este descărcat de iCloud și rupte prin generarea cheii de criptare care trece procesul de verificare.  Spargera ar funcționa în cazul în care contul WhatsApp  a fost șters, dar backup-uri icloud sunt încă disponibile.

Imunizarea backup împotriva oricăror atacuri potențiale este ceea ce o companie responsabilă ar trebui să facă, și asta nu e nici o problema pentru WhatsApp. Mai mult decât atât, compania este cunoscută pentru protejarea datelor utilizatorilor împotriva încălcărilor guvernamentale și refuză să-l predea autorităților. Dacă sunteți îngrijorat în continuare, puteți elimina acest risc, pur și simplu prin dezactivarea backup iCloud. Ca de obicei, ceea ce ai pierdut în comoditate, puteți câștiga din nou în securitate.

One thought on “WhatsApp a adaugat criptare la copii de rezerva icloud fara a spune nimănui”

  1. Pingback: WhatsApp actualizeaza interfata pentru apelul video - 4M.G.V
  2. Trackback: WhatsApp actualizeaza interfata pentru apelul video - 4M.G.V

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *