Browse By

Viziunea 5G T-Mobile este în mare parte alimentat de Nokia

Viziunea 5G T-Mobile este în mare parte alimentat de Nokia

5G T-Mobile a anunțat că este de planificare pe construirea unei rețele 5G lanivel național, folosind o parte din spectrul de 600MHz a câștigat la licitația FCC. Joacă un rol important în a construi în afara conductei next-gen va fi Nokia. Într-un comunicat de presă, acesta din urmă să-l fi cunoscut faptul că acesta va sprijini migrarea de rețea, care se va muta număr tot mai mare T-Mobile de abonați 4G pe noua frontieră atunci când timpul este gata.

Utilizarea undelor radio

cu frecvență joasă T-Mobile și radio Nokia și antenele, perechea va oferi consumatorilor posibilitatea de a accesa această bandă largă mobilă îmbunătățită „ori când și unde doresc.“ Nokia spune , de asemenea , că 5G va oferi transportatorilor cu „creșteri exponențiale ale lățimii de bandă și cu un debit masiv, împreună cu progresele din industriile verticale și noii intrați.“ Abonații operatorilor de transport care oferă servicii 5G va fi capabil de a descărca fișiere media mari în câteva secunde. Primirea și transmiterea de informații se va face cu un salt imens în viteză.

Nokia și T-Mobile împărtășesc o viziune inovatoare în rețelele de telefonie mobilă pentru a oferi beneficii reale pentru consumatori. Această colaborare pentru a maximiza spectrul este o dezvoltare foarte interesanta, si este un puternic exemplu de angajamentul Nokia de a sprijini ambițiile clienților săi de a crea noi capabilități pentru a face 5G o realitate, care leagă totul totul. „- Marc Rouanne, presedinte, grup de afaceri Rețele mobile, Nokia

CEO-ul T-Mobile John Legere a subliniat, 5G nu vine la toată lumea anul viitor, sau chiar după aceea. In timp ce majoritatea operatorilor au menționat ca un posibil interval de timp pentru lansarea next-gen rețelele mobile, 5G ar putea fi disponibile în unele zone până în 2019 , cu teste regionale , care au loc în 2018.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *