Browse By

Telefoanele ne ruineaza somnul, Apple creaza o aplicatie pentru monitorizarea somnului

Telefoanele ne ruineaza somnul, Apple creaza o aplicatie pentru monitorizarea somnului

Telefoanele ne ruineaza somnul – Lui Apple ii place sa cumpere companii mici din cand in cand, iar alegerile sale sunt intotdeauna interesante. De data aceasta, a achiziționat Beddit, filtru a monitorului de somn cu același nume. Este, probabil, cea mai avansata tehnologie de acest gen, folosind tehnici de ballistocardiography pentru a măsura activitatea mecanică a inimii, plămânilor, și alte funcții ale corpului. Cu acesta, dispozitivul este capabil de a urmări fiecare ritm cardiac și respirație in noapte și să ofere analize detaliate, de asemenea, vândute în magazine Apple, indicând în mod clar relație puternică între cele două companii.

Achiziția sugerează extinderea capacitati de monitorizare in somn, integrarea probabil evoluția Beddit lui în Apple Watch și adăugarea de caracteristici de monitorizare de somn la iOS. În prezent, de monitorizare in somn este o posibilitate doar cu aplicații terță parte sau add-on dispozitive pe ambele platforme. Comparativ cu abordarea lui Beddit, metodele pe care le folosesc sunt destul de imprecise.

Este logic că Apple este în căutarea de a construi o solutie nativa, ca monitorizarea somnului este un caz de utilizare mai populară si portabila. Compania ar dori să profite de interesul consumatorului, contribuind în același timp la obiceiurile de dormit mai bune și bunăstarea generală. Vom vedea ce va ieși din achizita Beddit atunci când vine momentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *