Browse By

Snapdragon 660 surprinzator de aproape de top-end Snapdragon 835 în testul de performanta

Snapdragon 660 surprinzator de aproape de top-end Snapdragon 835 în testul de performanta

La începutul acestei luni, a fost anunțat Snapdragon 660 și 630 procesoare pentru telefoane mid-range și alte dispozitive inteligente. Scorurile de referință ale modelului 660 a aparut on-line, arătând ca este capabil de performanțe surprinzător de mare care plutește lângă Snapdragon 835 modelului teritorry.

În Geekbench (un test de performanță CPU proeminent), Snapdragon 660 – ca prezent în interiorul unui Heart neidentificat smartphone sub numele de cod – acumulat 5.455 de puncte la testul multi-core. Comparativ cu nava amiral Snapdragon 835 ca prezent în scorul Samsung Galaxy S8 + e – 6,301 puncte – care este o diferență de 15,5%. Nu-i rău pentru un cip care este menit să dispozitive de putere de mai multe ori mai ieftin decât cele mai bune Samsung!

În același timp, Snapdragon 660 este de 16% mai puternic decât predecesorul său, Snapdragon 653 (așa cum este testat în interiorul smartphone Oppo F3 Plus). Acesta din urmă a dobândit un scor de 4695 , în același test.

LINIILE ÎNTRE MID-RANGE ȘI HARDWARE-UL HIGH-END DEVIN TOT MAI NECLARĂ

Testele Single-core sunt mai puțin relevante, ca și cea mai mare parte a prelucrării smartphone este o afacere multi-core. Dar ei sunt încă disponibile și după cum urmează: 1588 pentru Snapdragon 660, 1,832 puncte pentru Snapdragon 835 și 1.438 puncte pentru Snapdragon 653. Noul procesor se bucură de un cucui mic față de modelul mai vechi, și ține pasul nu prea mult în urmă nava amiral 835.

Snapdragon 660 este construit pe un proces de producție 14nm în mod rezonabil până la zi, deși Qualcomm și Samsung chipset – uri high-end face uz de un proces de 10nm mai nou. Acest lucru le face mai mici și mai eficiente din punct de putere în raport cu performanțele lor superioare. Procesorul are opt pe 64 de biți „Kryo 260“ nuclee CPU cu o viteză maximă de 2,2 GHz, cu unitatea de Adreno 512 grafice de manipulare efecte vizuale. Procesorul suporta caracteristici high-end, cum ar fi captarea 4K și redare video, încărcare rapidă, cele mai recente standarde pentru Wi-Fi și conectivitate Bluetooth și LTE categoria 13 de uplink (150Mbps) / Cat 12 pe legătură în jos (600Mbps) pe internet.

În general

Qualcomm târziu la mijlocul lunii ranger vine surprinzător de aproape de performanța modelului său de top-end a lui. Asta este o veste bună pentru cumpărătorii de smartphone-uri de buget, care ar trebui să fie în măsură să se bucure de o experiență de utilizare buna, video de înaltă rezoluție, și, eventual, juca jocuri complexe 3D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *