Browse By

Samsung Galaxy S8 Review

Introducere

Samsung Galaxy S8 Review – Nu a fost tocmai ușor pentru Samsung in ultimii ani. Sigur, familia S7 sa dovedit a fi destul de succes, dar cele două generații anterioare nu au fost îndeplinite cu mărcile de top, în timp ce sa încheiat destul de prost cu  Note 7. Pentru a face lucrurile mai rele, aceasta a fost o perioadă de expansiune intensa pentru producatorii de telefoane low-cost, în primul rând cele din China, care au atacat cu înverșunare pozițiile Samsung pe piețele în creștere cheie.

In timp ce majoritatea smartphone – urilor, în special a celor care încearcă să ofere o experiență bună la un preț scăzut, implică un fel de specific comercial-off, Galaxy S8 nu are această problemă – este proiectat pentru a fi produsul final în portofoliul Samsung: un telefon de top la un preț de top, iar rezultatele pot fi văzute de departe:  5.8” ecran AMOLED, de ultimă oră octa-core chipset, state-of-the-art aparat de fotografiat, estetica premium , cu materiale de înaltă calitate , … lista și pe mai departe. Galaxy S8 este aici pentru a recupera atât imaginea Samsung după esecul lui Note 7, precum și să se apere toți jucătorii mai mici care încearcă să smulgă bucăți din cota de piață a companiei vasta.

Design

Un nou aspect incepand cu GS8

Samsung este încercarea de a eticheta GS8 ca un tip complet nou de smartphone, numit „telefon infinit“, din cauza fațetele super-subtiri. Nu știm despre acel lucru infinit, dar este, evident, mai mult pentru a proiecta Galaxy S8 decât fațetele skinny. Există un ecran elegant curbat, precum și un set divers de opțiuni de culori frumoase. Familia Samsung Galaxy S8 vine în 5 nuanțe: Midnight Black (negru), Arctic Silver (gri), Coral albastru (albastru), Maple aur (aur), și orhidee gri (violet deschis). Toate variantele sunt dotate cu un front negru, și sincer, toate acestea arata extraordinar.

OK, deci Galaxy S8 este un adevărat punct de atracție, dar să fiu sincer, cum arata este doar jumatate din poveste. La fel de important este modul în care telefonul se simte în mână, și aici poate fi descris cu un singur cuvânt: fantastic! Datorită dimensiunilor compacte ale telefonului, precum și laturile precis curbate, este impresionant cât de bine acest dispozitiv se simte în mână. Nu există margini ascuțite, materiale urât utilizate aici: numai sticla netedă și un cadru de aluminiu lustruit. Acesta din urmă este o alegere excelentă de design de la  Samsung, ca metal strălucitor merge bine cu sticlă, și se îmbunătățește în continuare simt și prindere în mână.

 

Samsung Galaxy S8

 

Butoanele fizice (putere, volum, și Bixby) nu au un nivel legendar de simt sau clickiness, dar ele par perfect în stare de funcționare. Acum nu mai există un buton dedicat acasă – acesta a fost înlocuit cu un ecran, dar îl puteți utiliza în continuare pentru a trezi telefonul, datorită senzorului sensibil la presiune în zona de origine a butonul de sub ecran. Trebuie doar să apăsați ferm în zona centrală inferioară a S8, și veți simți o ușoară vibrație, urmată de ecranul de iluminat în sus. Din păcate, pad-ul sensibil la presiune nu pare servi alt scop util dincolo de aceasta.

Galaxy S8 este certificat IP68 pentru un nivel ridicat de praf și rezistență la apă – nu numai că este frumos, este , de asemenea si greu!

Ecran

Este un panou AMOLED de calitate superioara

Ecranul nou neobișnuit este de înțeles printre principalele puncte de interes cu Galaxy S8. La urma urmei, telefonul are dimensiuni relativ compacte, toate în timp ce este echipat cu un impresionant display de 5.8” ! Cu toate acestea, există o captură aici: noul ecran are un raport de aspect de 9: 18.5. Până acum, ecrane de telefon a venit (și încă mai vin), în modul în care raportul mai răspândit 09:16. Galaxy S8 lui 9: raportul de 18.5 înseamnă ecranul său este mai înalt decât de obicei. Nu neapărat mult mai largă decât cea a 5.1” Galaxy S7, de exemplu, dar considerabil mai inalt.
Cum se schimbă faptul că experiența utilizatorului? Ei bine, este de fapt o sabie cu două tăișuri. Acest format de afișare permite dezvoltatorilor de software pentru a afișa mai mult conținut de pe ecran, cum ar fi informații suplimentare, sau un fel de controale de aplicații contextuale, de exemplu. Pe de altă parte, în cazul în care acest format de ecran nu este utilizat în mod eficient, aceasta poate duce la UI incomod, cu unele elemente importante care se încheie într-o foarte greu pentru a ajunge colțul ecranului.
Există un beneficiu major pentru acest ecran înalt ne putem gândi, și că este abilitatea de a vedea mai mult conținut în aplicații al căror scop este acela de a arăta conținutul. Gândiți-vă browser-ul web, în cazul în care ați citit articole și naviga prin pagini web lungi, sau aplicația Kindle, în cazul în care ați citit cărți (acesta va potrivi mai mult pe fiecare pagină, ceea ce înseamnă mai puține pagini), sau calendarul, în cazul în care mai multe evenimente vor fi vizibil la un moment dat , având în vedere ordinea de zi. Acest lucru este în cazul în care se găsește în beneficiul principal al acestui ecran.
Display-ul, este un panou Super AMOLED cu o rezoluție de 1440 x 2960 pixeli. Asta e mai mult decât suficienți pixeli, rezultând 570 ppi (pixeli per inch) – densitate de pixeli incredibil , care face chiar și fonturi mici apar foarte bine. Altele decât că, acesta este un display AMOLED nu cu mult diferite de cele ale telefoanelor de top anterioare Samsung: devine luminos o mulțime atunci când esti in aer liber, precum și foarte slabă atunci când este văzut în întuneric.

Măsurători de afișare și de calitate

 

Device LUMINOZITATE MAXIMĂ (niți)
MAI MARE MAI BINE
LUMINOZITATE MINIMĂ (niți)
MAI MIC MAI BINE
CONTRAST
MAI MARE MAI BINE
TEMPERATURA DE CULOARE (grade Kelvin) GAMMA DELTA E RGBCMY
MAI MIC MAI BINE
DELTA E ÎN TONURI DE GRI
MAI MIC MAI BINE
Samsung Galaxy S8 570
(Excelent)
1
(Excelent)
nemăsurabile
(Excelent)
6784
(Excelent
2.11 5,79
(Medie)
5,26
(Medie)
Samsung Galaxy S7 484
(Bine)
2
(Excelent)
nemăsurabile
(Excelent)
6852
(Excelent)
2,07 1,26
(Excelent)
2,09
(Bine)
Apple iPhone 7 632
(Excelent)
2
(Excelent)
1: 1254
(Excelent)
6692
(Excelent)
1,84 2,96
(Bine)
5,44
(Medie)
LG G6 506
(Excelent)
4
(Excelent)
1: 2164
(Excelent)
8639
(slab)
2.12 5,68
(Medie)
7,55
(medie)

 

Bixby

Promițător, dar pe jumătate coapte la lansare

Împreună cu Galaxy S8 și S8 +, Samsung debuteaza propriul majordom virtual, Bixby. Este Scopul final este de a fi un succes Google asistent alternativ / înlocuire prin oferirea similare sau chiar in caracteristici mai bogate. In timp ce Samsung a promis să facă Bixby capabil să funcționeze aproape fiecare aspect al telefonului pentru utilizator, prin intermediul vocii, în prezent expertiza sa este limitată la un număr de lucruri: viziune, memento-uri și carduri informative homescreen. Observați că comenzile vocale nu sunt acceptate de Bixby la lansare – această opțiune va fi lansat mai târziu, probabil, cândva în luna mai. În acest moment, comenzile vocale sunt gestionate de către Google Assistant.

 

Confidențialitate și securitate

Acest lucru trebuie să fie telefon cel mai versatil atunci când vine vorba de caracteristici de securitate! Cu nici o metodă de blocare final, Samsung a ales pur și simplu să includă totul și permite utilizatorului să decidă ce să folosească. Vorbim un scanner de amprente montat in spate, scaner irisului, și de detectare a feței. În timp ce toate cele trei pot fi cu siguranță fiabile caracteristici de securizare a dispozitivului, nici nu este deosebit de bine pusă în aplicare în Galaxy S8.

 • Scanner de amprente digitale : Cu suficient spațiu fizic nu a lăsat pe rama de jos, Samsung a fost forțat să se mute scanerul de amprente la partea din spate a telefonului. Poziționarea exactă este controversată: este plasat chiar lângă obiectivul camerei. Având toate lucrurile frumos aliniate acolo sigur arata frumos si curat, dar nu este doar confortabil. Atingerea senzorului necesită destul de un pic de întindere, și în funcție de mâna cu care țineți telefonul cu, experiența poate varia de la incomod de frustrant. Senzorul de amprentă digitală în sine este destul de bun, dar poziționarea sa poate face în cele din urmă opta pentru una dintre celelalte metode de deblocare disponibile.

 

 • Scanner Iris : Scanerul Iris , care a făcut debutul pe note 7 este din nou, și suferă de aceleași probleme ca și mai înainte, inclusiv încercări eșuate, ori lung de scanare, și poziția limitată / distanța optimă pentru o citire de succes. Se spune ca este metoda cea mai sigură dintre toate, dar pur si simplu nu este suficient de practic pentru utilizarea de zi cu zi.

 

 • Face recognition : Acesta este noul venit aici. Recunoașterea facială este metoda un mod mai simplu decât o recunoaștere a irisului – aceasta nu implică o specială IR camere, lumini, etc. Se folosește pur și simplu din față (aka selfie) Snapper a telefonului, iar restul este software – ul. Recunoașterea facială este mult mai rapid decât scanerul iris, dar nu este, de asemenea, la fel de sigur. De fapt, am reușit să-l păcălească cu succes folosind o imagine a profilului utilizatorului de Facebook. Nu este foarte ușor să-l păcălească, dar este absolut posibil.

 

Samsung Galaxy S8

 

Performanță și memorie

componente hardware de top, dar performanța nu este destul pentru top

In ceea ce priveste chipset-ul în mișcare în interior, există încă o dată două variante principale cu noi inițiative emblematice Samsung. În SUA, Galaxy S8 și S8 Plus sunt alimentate de Qualcomm Snapdragon 835, în timp ce în cele mai multe alte piețe, este Samsung proprii Exynos 8895. Ambele sunt extrem de puternice și construite pe procesul de 10nm, principalul beneficiu al care este eficiența energetică mai mare. Snapdragon 835 are un procesor octa-core, care rulează până la 2450 MHz, și este completat de GPU Adreno 540. Între timp, Exynos 8895 vine cu un procesor octo-core de până la 2,5 GHz și GPU Mali-G71 MP20. Testarea în profunzime pentru această revizuire a fost făcută cu versiunea Exynos a telefonului, dar performanța și eficiența energetică sunt de așteptat să fie pe picior de egalitate între cele două variante.

Galaxy S8 și S8 + sunt , în general, foarte rapide – nici un sughiț semnificative cu privire la observațiile de performanță. Există un pic de lag introdus de imagini de fundal implicit animate, dar odată ce acestea sunt schimbate pentru o imagine statică, lucrurile tind să se miște într-un mod instantaneu. De asemenea, sistemul nu pare să sufere de orice probleme legate de temperatură sau de stabilitate. Cu toate acestea, unele jocuri mai grele nu poate rula complet fluidly, chiar și la implicit rezoluția FHD +. Pentru a fi mai precis: jocuri 3D este perfect posibil și majoritatea titlurilor sunt redate, dar cadrele pe secundă , în unele dintre cele mai intensive (NOVA, Eroii de ordine și haos, Asfalt Xtreme) pur și simplu nu ajunge la confortabil 60 fps, care este o rușine. Pornirea rezoluția ecranului în jos pentru setarea HD + (1480 x 720px) nu pare să îmbunătățească lucrurile mult. Jocuri simple, cum ar fi constructori oraș și altele asemenea, ar fi în mod natural, fără astfel de probleme.

Samsung este destul de generos fiind cu spațiul de depozitare, ca toate modelele Galaxy S8 și S8 + vin cu 64 GB de memorie internă. Dar chiar dacă se întâmplă să fie un film maniac 4K, nu există multe motive de îngrijorare, deoarece slotul pentru card microSD la bord face pentru o expansiune ușoară.

Camera foto

Un aparat de fotografiat smartphone superb

În acest an, Samsung nu este în creștere sau în scădere de megapixeli în camera principală a lui Galaxy S8 și S8 +. In schimb, ea a lucrat pentru a îmbunătăți aspectul de procesare a imaginii si procesului de înregistrat a imaginilor. Pentru a fi sincer, de prelucrare a fost deja destul de bun pe camerele Samsung, cu, probabil, singura excepție fiind un efect oversharpening vizibil, care ar putea face unele imagini arata un pic artificial. Va fi interesant să vedem în ce direcție Samsung a luat de procesare a imaginii în Galaxy S8 +.

Imaginile provenind din Galaxy S8 și S8 + sunt fantastice. Nivelurile de detaliu sunt superbe, dinamica sunt mari, iar culorile sunt în mare parte realiste. Foarte rar, ar exista o ușoară problemă balansul de alb, dar în mai mult de 95% din timp, culorile sunt la fața locului. Din păcate, există încă unele dintre oversharpening mai departe, care ar putea fi deosebit de enervant.

Durata de viata a bateriei

performanțe solide în departamentul bateriei este împiedicată de Ecran mereu

O baterie de 3000 mAh rezonabilă este alimentarea lui Samsung Galaxy S8 . Telefonul se tine destul de bine, cu toate că nu la fel de bine ca și S8 +. De multe ori pare sa nu fie chear asa buna, probabil, datorită caracteristicii always-on. Având în vedere utilizarea limitată, vă recomandăm să dezactivați always-on, și la rândul sau se va bucura de o durata mai lunga a bateriei. Samsung ne oferă câteva statistici interesante pentru această baterie fără fir: poate livra până la 16 ore de redare video continuă sau reci 67 de ore de redare a muzicii. Navigare pe Internet Wi-Fi și LTE poate dura timp de 14 și 12 ore, respectiv.

Concluzie

În ciuda noului raport de aspect aspectul și afișare, este să se decidă dacă această tendință de design nou, aproape bezel mai puțin pe  Galaxy S8 va duce la o schimbare semnificativă în modul în care experiența smartphone-ul ca un instrument. Având fațetele reduse este perfect OK atunci când vine vorba de estetica, dar introducerea unui ecran suplimentar înalt este o schimbare de sens practic. Pe parcursul acestei examinări, am văzut că afișajul mai înalt ar putea fi o sabie cu două tăișuri. Pe de o parte, aceasta nu permite mai mult conținut să fie prezentat fără a mări lățimea telefonului, care este intotdeauna bine, dar pe de altă parte, aceasta poate duce la disconfort gradul de utilizare în cazul în care interfața cu utilizatorul și conținutul vizualizat nu sunt optimizate bine suficient pentru raportul de aspect extravagant. Și în cazul Galaxy S8, nu putem spune că totul a fost executat impecabil.

Cu toate acestea, dacă ne oprim în căutarea unor îmbunătățiri revoluționare în cazul în care acestea sunt puțin probabil să fie găsit, și să examineze aparatul în sine, ne dăm seama repede că Galaxy S8 este un smartphone cu adevărat remarcabil. Samsung a fost concentrându-se eforturile în exact zonele potrivite, ceea ce este evident în performanță excelentă Galaxy S8 de peste aproape toate domeniile esențiale. Pentru cei mai mulți consumatori acolo, acest lucru este cel mai bun smartphone Android există: un design elegant si premium, combinate cu o experiență de software puternic, dar gânditor conceput, cu o performanță exemplară în cazul în care contează cel mai mult. În cele din urmă, Galaxy S8 dovedește că este în valoare de pretul cerut, în ciuda fiind înconjurat de alternative tentante low-cost.

Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8
9.98

Aspect

10/10

  Performanta

  10/10

   Camera

   10/10

    Calitate

    10/10

     Pret

     10/10

      PRO

      • Design premium si unic
      • Foarte performant
      • Camera foto excelenta

      CONTRA

      • Culorile camerei in anumite situati nu sunt chear naturale

      Lasă un răspuns

      Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *