Browse By

Samsung Galaxy Note 7 refacute de samsung le lanseaza din nou pe piata

Samsung Galaxy Note 7 refacute de samsung le lanseaza din nou pe piata

Samsung are este de gând să renunțe la Galaxy Note 7 atât de ușor, chiar dacă a fost rechemat de două ori înainte de producție și vanzarea a fost complet oprita anul trecut. O versiune renovata de Samsung va fi lansate pe anumite piețe, compania sud – coreeana a confirmat.

Prima țară pentru a obține Galaxy Note 7 refacute, de asemenea, cunoscut sub numele de Samsung Galaxy Note 7R, este Coreea de Sud. Dovezi puternice că Samsung se pregătește pentru lansarea high-end pe cont propriu este listarea recondiționat la FCC (Federal Communications Commission).

Trei variante Galaxy Note 7R

au fost acordate recent aprobarea FCC: SM-N935S, SM-N935K, și SM-N935L. Numerele de model enumerate sunt un indiciu clar că smartphone-ul va fi ales de către toate cele trei transportatori majore în Coreea de Sud: SK Telecom, KT Corporation, și LG U +.
Din păcate, Galaxy Note 7 refacute, nu vor fi vândute în Statele Unite ale Americii, Samsung a anunțat în urmă cu două luni . Cu toate acestea, în funcție de locația dvs., ai putea fi suficient de norocos pentru a fi capabil de a apuca un device.

Spre deosebire de modelul „exploziv“ care împachetează o baterie de 3500 mAh,Galaxy Note 7 refacute este de așteptat să includă o baterie mai mică de 3.200 mAh in interior, care ar trebui să suficient de sigura pentru clienți. S-ar putea să nu fie alte diferențe între recondiționatul Samsung Galaxy Note 7 și varianta originală.

 

Samsung-Galaxy-Note-7 FCC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *