Browse By

Nova Launcher 5.1 este acum în afara beta

Nova Launcher 5.1 este acum în afara beta

Nova Launcher, una dintre cele mai frumoase și mai personalizate lansatoare de Android, este acum mai bine decât oricând. De ce este asta? Ei bine, pentru că, lansatorul a fost actualizat la versiunea 5.1, care aduce câteva noutăți notabile.

Nova Launcher 5.1 introduce dinamice insigne-un nou mod de a arunca o privire la notificări. Caracteristica preia imagini relevante de notificări și le arată( de lângă pictograma unei aplicații) în loc de a arata doar numere. Deci, de exemplu, în loc de a vedea că aveți 3 mesaje noi, dinamice insigne vă permite să vedeți de la cine sunt aceste mesaje, fără a deschide aplicația Messenger.

Alte lucruri noi: Nova Launcher joacă frumos, cu tema la nivel de sistem de pe telefoanele Samsung și Huawei, în timp ce inclusiv asemenea rezolvarea unor probleme minore pentru Samsung Galaxy S8.

Ca o notă, un build beta Nova Launcher 5.1 a fost disponibil din luna martie. Cu toate acestea, fiind o versiune beta, aceasta a fost instabilă, și a trebuit să optari pentru un program de testare beta pentru putea sa o descărcati.

Final, non-beta Nova Launcher 5.1 poate fi descărcat de toată lumea de la Google Play, Click aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *