Browse By

Noul iPhone ar putea să nu fie singurul lucru inteligent Apple anunțat la WWDC 2017

Noul iPhone ar putea să nu fie singurul lucru inteligent Apple anunțat la WWDC 2017

în mod surprinzător nu are de a face cu noul iphone, Apple Siri ambalat într-un difuzor elegant pentru a rivaliza  Amazon Echo și Google Acasă. Un astfel de produs ar avea sens complet și este destul de mult gata pentru prime time, acum că tehnologia pentru ea este stabilită și matură.

Un vorbitor Siri se va integra bine în continuă expansiune platforma Apple HomeKit pentru a face lucruri inteligente cum ar fi termostatele și lumini vorbesc unul cu altul. Doar tipa la el sa se opreasca lumina in camera, și lumina se va stinge in intreaga camera, sau orice altceva! Previzibil, acesta va integra, de asemenea , cu iOS, Mac-uri, și de streaming AirPlay. Mai mult decât atât, Apple va deschide difuzorul pentru dezvoltatorii care doresc să adăugați comenzi vocale Siri pentru aplicațiile lor.

Kuo susține ca  Apple a mers doar pe vorbitor,

adăugând șapte tweetere și un subwoofer la construcția sa, nu suntem siguri ce este scopul atât de multe tweetere, decât simularea audio 7.1, poate? Ei bine, atâta timp cât vorbitorul sună grozav, Apple poate simți liber pentru a adăuga 17 tweetere dacă vrea. În plus, acesta va avea un procesor integrat, probabil , A8 sau A9 de iPhone 6 sau 6s.

În ceea ce privește data de lansare, Kuo spune ca Apple vrea să scoată în evidență vorbitorul înainte de sfârșitul anului. Se estimeaza ca aproximativ 10 milioane de expedieri sunt așteptate în primul an de pe piață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *