Browse By

Nissan creeaza scut impotriva semnalului de telefonie mobila

Nissan ceaza un loc in masina pentru bruiarea semnalului de telefonie mobila, pentru a reduce accidentele cauzate din cauza ne atentiei la drum.

După cum știm cu toții, folosind un smartphone în timp ce conduceți o mașină poate fi un lucru destul de periculos. Și știm cu toții de ce ne-ar trebui să acorde o atenție la drum, nu la telefon, nu? Un studiu recent a confirmat că, chiar și cu ajutorul unui sistem hands-free poate fi la fel de distrasă atenția șoferilor ca să țineți telefonul la ureche, să nu mai vorbim de mesaje text în timp ce conduceți. Desigur, există unele aplicații disponibile care pretind a reduce distragerea (ca de exemplu lui Samsung „In-Traffic Reply“ ), dar eficiența lor este încă să fie dovedită în practică. Nissan, cu toate acestea, are o altă idee – compania pariază pe un compartiment special care blochează semnalele de telefon mobil.

Soluție Conceptul companiei se numește:

Signal Shield și reprezintă un compartiment cotiera modificat, acoperit cu un material conductor plasă de sârmă, care blochează toate semnalele celulare, Bluetooth sau Wi-Fi, prevenind astfel șoferii de a fi distras de smartphone-urile lor.
Până în prezent, acesta este un produs complet conceptual care Nissan demonstreaza cu masinile Juke, dar nu știm încă dacă societatea va oferi în vehiculele sale în curând …
nissan scut semnal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *