Browse By

iPhone 8 ar putea fi anuntat luna viitoare la WWDC 2017

Apple IPhone 8

Am auzit multe despre viitorul Apple iPhone 8, și dtoată lumea se așteaptă ca telefonul să fie anunțat cândva în luna septembrie. Surprinzăto, deși, analistul JPMorgan spune ca iPhone 8 ar putea fi foarte bine prezentat luna viitoare, la WWDC 2017 , în același timp cu iOS 11.

Noua generație de iPhone va fi prezentată oficial în iunie. Apple ar putea dori să facă acest lucru, în scopul de a se amesteca entuziasm în rândul consumatorilor, deși acest lucru ar avea, probabil, un efect nedorit asupra vânzărilor de modele actuale iPhone. Desigur, chiar acum, nu există nici o modalitate de a spune dacă acest lucru este într-adevăr, planul firmei Apple.

Ultimul telefon anunțat de Apple în timpul unui eveniment de iunie WWDC a fost iPhone 4 din 2010. De atunci, toate dispozitivele iPhone noi au fost dezvelite și lansate în septembrie sau octombrie ( cu excepția iPhone SE, care a fost introdus în martie). Toate ca toate, văzând iPhone 8 în iunie ar fi un șoc pentru toată lumea.

Chiar dacă iPhone 8 va fi anunțat la WWDC (și asta e un mare dacă), JP Morgan spune că Apple nu este gata să-l lanseze înainte de septembrie. Ei bine, WWDC 2017 debuturi în aproximativ o lună, pe 5 iunie vom vedea cu adevarat planul firmei Apple.

 

One thought on “iPhone 8 ar putea fi anuntat luna viitoare la WWDC 2017”

  1. Pingback: Apple iPhone 8 o posibila schita CAD - 4M.G.V
  2. Trackback: Apple iPhone 8 o posibila schita CAD - 4M.G.V

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *