Browse By

HTC U 11 va avea un USB de tip C la adaptorul de 3,5 mm în cutie

HTC U 11 va avea adaptor de casti 3,5mm in cutie

Mai târziu în această lună, pe 16 mai , HTC va anunța un nou smartphone high-end pentru a inlocui HTC 10 de anul trecut. Probabil numit HTC U 11, noul dispozitiv va oferi aparent toate clopotele și fluierele care HTC poate elibera comercial în acest moment, inclusiv marginile comprimabile, sensibile la atingere, care permit diverse controale.

Puteti vedea presupusele specificatii a le lui HTC U 11, iar acum lucruri despre smartphone-ul. in timp ce telefonul nu dispune de un jack de 3,5 mm audio standard, acesta va veni cu un USB de tip C la adaptorul 3,5 mm  care se va afla în cutie. Acest detaliu a fost împărtășit de dezvoltatorul ROM LlabTooFeR, care este de obicei la fața locului pe informații cu privire la HTC .

După cum probabil știți,

HTC U Ultra (lansat în februarie) nu are un adaptor de 3,5 mm în cutia de vânzare cu amănuntul, care este un pic de rușine. Destul de sigur, telefonul vine cu o pereche de căști frumose cu  USB de tip C, dar încă mai trebuie să cumpere propriul adaptor, dacă doriți să utilizați căști de 3,5 mm cu el.

Suntem foarte bucuroși să aflăm că HTC nu este dispus să taie orice colturi atunci când vine vorba de U 11. La urma urmei, acest lucru va fi probabil receptorul pilot al companiei pentru anul viitor sau cam asa ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *