Browse By

Google Maps a fost actualizat cu capacitatea de a edita drumurile de pe dispozitive Android și iOS

Google Maps a fost actualizat cu capacitatea de a edita drumurile de pe dispozitive Android și iOS

Google Maps a fost actualizat – Așa cum mulți dintre voi știu, probabil, de acum, Google a ucis Creatorul de harti în aplicația Hărți, la sfârșitul lunii martie. Cu toate acestea, o nouă opțiune este disponibilă pentru toți utilizatorii Google Maps pe ambele platformele Android și iOS, abilitatea de a edita drumuri, care ar trebui să înlocuiască acum functia creare harti.

Potrivit lui Google, una dintre cele mai solicitate caracteristici pentru a aduce la Google Maps din Cartograf este opțiunea de a adăuga și edita drumuri. Ei bine, se pare că în această săptămână gigantul de căutare a lansat prima parte a unui flux de editare, împrospătat în Google Hărți menite editare segment de drum.

Este , de asemenea , demn de remarcat faptul

că prima lansare vine cu o nouă selecție de UI și ablitatea de a raporta imediat problemele pe segmentele de drum multiple pe desktop-ul Google Maps (pentru nivelul Local) și versiunea pentru Android a aplicației. Acesta din urmă, cu toate acestea, va fi încet lansate pentru toți.

Pentru a edita un segment de drum în Google Maps , va trebui să deschideți meniul lateral, apăsați pe „Trimiteți feedback“ , alegeți opțiunea „Editare hartă“ și selectați segmentul de drum pe care doriți să il modificați. Apoi, faceți clic pe opțiunea „Next“ și sugerează modificările pentru drumul pe care tocmai l – ați selectat.

One thought on “Google Maps a fost actualizat cu capacitatea de a edita drumurile de pe dispozitive Android și iOS”

  1. Pingback: Google Allo a fost actualizat cu suport pentru limbile franceza si spaniola - 4M.G.V
  2. Trackback: Google Allo a fost actualizat cu suport pentru limbile franceza si spaniola - 4M.G.V

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *