Browse By

Google Allo a fost actualizat cu suport pentru limbile franceza si spaniola

Google Allo a fost actualizat cu suport pentru limbile franceza si spaniola

Google Allo tocmai a fost actualizat cu două noi limbi, care sunt acum susținute de către asistentul integrat: franceză și spaniolă. De asemenea, Google a anunțat Asistentul va permite utilizatorilor să caute  jocuri sau conversatii.
Suportul limba franceză este disponibil doar în Canada. Pentru a începe să utilizați noua caracteristică, trebuie să spui „ Vorbește cu mine în franceză canadiană “ de fiecare dată în Google Assistant. În plus, cea mai recentă actualizare permite utilizatorilor Google Allo pentru a ajusta setarea pentru limbă.

În afară de vorbitori de franceză din Canada, vorbitori de limbă spaniolă din Spania a fost acordat accesul la Asistent în Allo. Acesta din urmă va fi acum posibilitatea de a interacționa cu asistentul digital personal în limba lor maternă ori de câte ori doresc.

În prezent, Google Allo cu funcții inteligente este disponibil în limba engleză, portugheză braziliană, spaniolă și franceză canadiană. Potrivit Google, limbi suplimentare vor fi adăugate la Google Assistant de-a lungul timpului.

One thought on “Google Allo a fost actualizat cu suport pentru limbile franceza si spaniola”

  1. Pingback: Android O cautare setari sunt mult mai eficiente acum - 4M.G.V
  2. Trackback: Android O cautare setari sunt mult mai eficiente acum - 4M.G.V

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *