Browse By

Gameloft Gangstar New Orleans, acum pe Android și iOS

Gameloft  Gangstar New Orleans pe Android si IOS

Cum era de așteptat, ca jocul mobil Gameloft Gangstar New Orleans-ul a făcut doar debutul pe ambele platformele Android și iOS. Deși jocul a fost acum moale, a fost disponibil doar în câteva țări. Iar acuma , Gangstar New Orleans este disponibil în întreaga lume pentru drum liber (cu achiziții în aplicație).

Gameloft încearcă să aducă o lume deschisă setare pentru jucătorii care preferă ecrane mai mici. Jocul permite jucătorilor să cutreieră străzile orașului New Orleans, în timp ce lua pe bande de motocicliști, polițiști strâmbe și chiar preoți voodoo.

Poveste

Scopul tau final este de a pretinde Big Easy ca propriul gazon penal, și puteți folosi orice mijloace necesare pentru a realiza această misiune. Jocul are o campanie de robust, care permite jucătorilor pentru a trage drumul lor prin misiuni de poveste, care au loc în cartiere diferite din New Orleans.

Caracterul vei juca este complet personalizabil, astfel încât asigurați – vă că pentru a profita de întreaga gamă de opțiuni incluse în joc. Mai mult decât atât, vă puteți dota, siguranța și să evolueze sute de arme, vehicule și gangsteri pentru a se potrivi stilului dvs. de joc.

Potrivit Gameloft, Gangstar New Orleans are o grafică triplu-A, precum și o coloană sonoră mare , care ar trebui să ajute jucătorii scufundați în lumea de războaie bandei, fotografiere de acțiune și gangsteri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *