Browse By

Apple iPhone 8 o posibila schita CAD

Apple iPhone 8 o posibila schita CAD

Apple IPhone 8 o posibila schita ?? – Pe fondul zvonurilor că a 10-a ediție aniversară a Apple iPhone ( pe care o vom numi iPhone 8 pentru acum) ar putea fi prezentat la WWDC luna viitoare, cele mai recente CAD (Computer Aided Design) , imagine a receptorului a fost postat pe Twitter. Imaginea ar putea fi un fals, dar cred că merge cu teritoriul. Imaginea prezinta plasat vertical de configurare camera foto dubla de fotografiat în spate.

 

Apple iPhone 8 o posibila schita CAD

Alte lucruri interesante pe care le putem lua departe de ochii la proiectarea, includ lipsa unui buton Touch ID-ul de pe partea din față sau din spate a telefonului. Acest lucru sugerează că scanerul de amprente este încorporat sub ecran. Din păcate, este această tehnologie, care se zvoneste ca ar fi în centrul unei posibile întârzieri în eliberarea receptorului. O scurgere anterioară a menționat că butoanele laterale nu sunt mecanice, dar sunt senzori care furnizează un feedback haptic.

În timp ce ne-ar sugera această poveste a lua cu un bob de sare, ar trebui , de asemenea , subliniem că a fost un design CAD capturat într-o fotografie care ne face impresia ca ne uitam la un Apple iPhone 6 inainte cu 6 luni de dezvoltarea acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *