Browse By

BlackBerry lanseaza BBM Sticker Factory pentru artiștii care doresc să ajungă la un public mai larg

BlackBerry lanseaza BBM Sticker Factory

BlackBerry lanseaza BBM Sticker Factory – Compania canadiana BlackBerry tocmai a anunțat disponibilitatea imediată a unui nou portal pentru artiștii care creează BBM Sticker și doresc să acceseze un public mai mare. Deoarece eliberarea lor înapoi în 2014, BlackBerry a avut loc o mulțime de BBM Stickere, concursuri care au ajutat să crească baza de date.
În același timp, aceste concursuri a dat mulți artiști posibilitatea de a arăta munca lor unui public mai larg. Deoarece concursurile BBM Sticker au fost atât de populare în rândul artiștilor, BlackBerry a decis să il păstreze pe tot parcursul anului.

Datorită noului portal BBM Sticker, oricine poate depune acum Stickerele lor pentru revizuire. Dacă BBM analizează eticheta propusă și crede că este destul de bun, acesta va fi publicat și postat pe BBM Sticker Shop si poate fi descoperit de utilizatorii din întreaga lume pentru a descărca și partaja.

Mai mult decât atât

BlackBerry a anunțat că, la sfârșitul fiecărei luni, aceasta ar oferi prețuri la creatorii primele cinci seturi de stickere cele mai populare. Printre aceste premii acordate, compania canadiană oferă o șansă de a împărtăși în vânzările de Sticker

Pentru a depune Sticker(e), trebuie să creați un cont pe portalul BBM Sticker Factory, dar nu trebuie să aibă un cont BBM . De asemenea, participarea este gratuita, și puteți trimite cât mai multe seturi de stickere după cum doriți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *