Browse By

BlackBerry KEYone Review

Introducere

 

BlackBerry KEYone Review – În ultimii ani am văzut că BlackBerry încerca să se păstreze relevant într-un număr de moduri, cel mai recent , prin mutarea la Android, și sursa pieselor hardware cu companii precum TCL, firma din spatele telefoanelor Alcatel. Aceasta ne-a adus parteneriat pereche de telefoane DTEK anul trecut, dar nici nu a făcut o mulțime de vanzari. Acum , TCL și BlackBerry încearcă ceva un pic diferit, având formula pe bază de Android și pune o interfata BlackBerry clasic pe ea, deoarece acestea aduc înapoi tastatura QWERTY pentru noul BlackBerry KEYone.

Design

OK, deci v-ați setat mintea pe construirea unui telefon cu o tastatură QWERTY. Dar, tu ești conștient că calendarul spune „2017“.

Există unele beneficii reale, care, în ceea ceprivește gradul de utilizare, păstrând caracteristici cum ar fi comenzi rapide pentru aplicații la tastatură și gesturi de glisare disponibile în orice moment în detrimentul spațiului. Asta condus TCL pentru a merge cu un ecran de 4.5-inch.

Carcasa lui KEYone se simte extrem de solidă, cu un cadru din aluminiu robust, de înaltă calitate senzație de textură Faux-piele spate, și de bun gust juxtapunerea, cu aspect profesional de argint și negru accente lucioase peste tot.

Pe marginea de jos de sub tastatura se aflta un difuzor și portul USB al telefonului de tip C, iar mufa pentru căști este sus. De-a lungul marginii din stânga se afla butonul de alimentare care stă singur, iar pe partea dreaptă avem rocker volum și KEYone lui „Confort cheie“ , un buton programabil de comenzi rapide.

Ecran

este super-luminos, oare ajută această strălucire ecranul compact?

Rezoluția de 1080 x 1620 este frumosă și ascuțită la această dimensiune a ecranului, și în timp ce forma ecranului nu este exact prietenosă media, funcționează bine pentru vizualizarea documentelor, lucrul cu tabele, și pe navigarea pe internet.

TCL face, de asemenea, un lucru frumos, cu luminozitatea ecranului, din ceea ce ne place să vedem de la telefoanele noastre, modul auto-luminozitate are o putere maximă mult mai mare, chiar acolo sus cu iPhone 7 – un rege al luminozități smartphone.

Device LUMINOZITATE MAXIMĂ (niți)
MAI MARE ESTE MAI BINE
LUMINOZITATE MINIMĂ (niți)
MAI MIC ESTE MAI BINE
CONTRAST
MAI MARE ESTE MAI BINE
TEMPERATURA DE CULOARE (grade Kelvin) GAMMA DELTA E RGBCMY
MAI MIC MAI BINE
DELTA E ÎN TONURI DE GRI
MAI MIC ESTE MAI BINE
BlackBerry KEYone 665
(Excelent)
18
(Slab)
1: 2241
(Excelent)
7751
(Medie)
2.1 6,15
(Medie)
5,91
(Medie)
Samsung Galaxy S8 570
(Excelent)
1
(Excelent)
nemăsurabile
(Excelent)
6784
(Excelent
2.11 5,79
(Medie)
5,26
(Medie)
Apple iPhone 7 632
(Excelent)
2
(Excelent)
1: 1254
(Excelent)
6692
(Excelent)
1,84 2,96
(Bine)
5,44
(Medie)
LG G6 506
(Excelent)
4
(Excelent)
1: 2164
(Excelent)
8639
(slab)
2.12 5,68
(Medie)
7,55
(medie)

 

Procesor și memorie

Se putea mai bine cu memoria ram, dar si asa sunt specificatii bune pentru un mid-range

Este ușor de a critica TCL pentru construirea unui BlackBerry fără ceea ce noi consideram specificatii la nivel de top: există doar 3GB de memorie RAM, iar telefonul este alimentat de 625 procesor mid-range Snapdragon. E păcat, deoarece nu ar fi costat mult mai mult pentru a trece la 4 GB, si am observat cu siguranta unele probleme cu aplicații în timp ce se reîncarcă in multitasking.

Dar alegerea procesorului ar trebui sa apere aceasta lipsa, dar in tot acest timp nu face KEYone un telefon mare pentru jocuri de ultima generatie sau de a folosi un ochelari VR. Sincer, 625 este suficient pentru o performanta medie, rapiditate si un consum de energie mic, perfect pentru utilizarea de zi cu zi.

KEYone vine cu o stocare internă de 32 GB, precum și posibilitatea de extindere prin microSD. Nimic nu este deosebit de surprinzător cu privire la oricare dintre aceste evoluții, și în timp ce ne place mereu vedem telefoane 64GB, 32GB se simte suficient pentru un telefon ca acesta.

Camera foto

KEYone vine cu o camera de fotografiat surprinzator de satisfacatoare

TCL echipează KEYone cu o cameră principală de 12MP, precum și un 8MP pe fata.  Auto-focus, flash LED pentru selfie. Pe de o parte, care ar putea fi un semn bun, că în loc să împotmolit cu funcții suplimentare. S-ar putea reflecta, de asemenea, și lipsa generală de atenție la aparatul de fotografiat ca un întreg.

Durata de viata a bateriei

Cu viață bateriei totul este fantastic..

Reincarcarea de la 0% la 100% a durat doar2 ore. Într-adevăr, singurul lucru care ar putea face situația bateriei mai buna pe acest telefon ar fi dacă l-au sprijinit cu încărcare wireless. KEYone este un campion absolut atunci când vine vorba de viață a bateriei.

Concluzie

KEYone încă nu este un telefon pentru toata lumea. Și la aproximativ 2,800 Lei este încă cam scump decât ne-am dori să fie. Dar pentru utilizatorul corect, este doar un astfel de telefon extrem de satisfacatoare pentru a opera toate că pașii greșiți și excentricitățile sale nu par să conteze cu adevărat. Acesta este un telefon care stie exact ce vrea sa fie, si nu are nici mustrări în a face lucrurile felul său. Asta e un lucru ce mai rare în piața de astăzi smartphone omogenizată, și că TCL este capabil să facă acest lucru cu succes cu KEYone este cu atât mai impresionant.

BlackBerry KEYone Review

7.38

Aspect

7/10

  Performanta

  8/10

   Camera

   7/10

    Calitate

    8/10

     Pret

     7/10

      PRO

      • Tastatura QWERTY satisfacatoare
      • Solid si design unic
      • Durata vieti bateriei foarte buna
      • Camea folo decenta

      CONTRA

      • Nu are incarcare fara fir sau rezistenta la apa
      • Aplicatiile BlackBerry pot lasa de dorit
      • Nu este un telefon pentru toata lumea

      One thought on “BlackBerry KEYone Review”

      1. Pingback: BlackBerry lanseaza BBM Sticker Factory pentru artiștii care doresc să ajungă la un public mai larg - 4M.G.V
      2. Trackback: BlackBerry lanseaza BBM Sticker Factory pentru artiștii care doresc să ajungă la un public mai larg - 4M.G.V

      Lasă un răspuns

      Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *