Browse By

Apple spune ca viata este mai buna pe IPhone

Apple spune ca viata este mai buna pe IPhone

Apple a actualizat recent unele părți ale site-ul său oficial, care include acum o secțiune dedicată utilizatorilor Android care ar putea dori sa comute la iOS.

Pe noua pagina de web Comutare – accesibilă prin intermediul acestui link – Apple spune ca „Viața este mai ușoara pe iPhone și care începe imediat ce îl porniți.“.  pentru a incerca sa atraga utilizatorii Android sa se schimbe la IPhone.

Derulând în josul paginii, veți descoperi mai multe motive pentru care Apple a crede că trecerea la un iPhone este o idee bună – pornind de la faptul că transferul datelor (după descărcarea dedicat Mutați aplicația iOS de pe Google Play) este ușor ca briză. Pentru a fi corect, este, de asemenea, destul de ușor de a face trecerea invers, și transferul de date de la un iPhone la un telefon Android, astfel încât nu putem spune într-adevăr Apple are un avantaj imens aici.

Ce Apple poate  și are – lãuda este faptul că iPhone sunt foarte rapide (datorita chipset-urile lor personalizat-proiectate), ele sunt dotate cu camere mari, oferta îmbunătățită a vieții private și de securitate, și, în general, iOS este intuitiv și simplu de utilizat.

Apple nu spune că ar trebui să treacă la un anumit iPhone. În partea de jos a paginii sale Switch, compania prezintă toate modelele de iPhone disponibile în prezent pentru a cumpăra iPhone: 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, și iPhone SE.

Pentru a marca lansarea noii pagini web switch, Apple a încărcat o serie de clipuri video scurte care pun în evidență ușurinței amerizare telefonul Android pentru un iPhone. Puteți viziona toate videoclipurile prin acesarea acestui link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *