Browse By

Apple iPhone 8 Touch ID-ul pe partea din spate? speculatiile continua

Apple iPhone 8 Touch ID-ul pe partea din spate?

Când Samsung Galaxy S8 și Samsung Galaxy S8 + au fost lansate cu scanerul de amprente chiar lângă camera orientată spre spate, unii consumatori au fost dezamăgiți. La urma urmei, se vorbea că Samsung ar fi încorporarea cititorului de amprentă sub ecran. Din păcate, tehnologia nu a putut fi elaborata pentru ca aceasta să aibă loc. Iar când vine vorba de a 10 -a ediție aniversară a iPhone, e deja vu peste tot din nou.

Inițial, versiunea premium a iPhone din acest an

numit Apple iPhone 8, a fost, de asemenea, de așteptat să aibă Touch  ID-ul încorporat sub o mică zonă de 5.5-6.5 inci a ecranului. Dar probleme cu tehnologia necesară pentru a lucra au condus la zvonurile despre o posibilă întârziere în lansarea dispozitivului . Și, de asemenea, a condus la difuzarea unor iPhone 8 face ca arata un buton Touch  ID de pe partea din spate a telefonului. Scanerul de amprente Galaxy S8 / S8 + este atât de aproape de camera din spate, pe care utilizatorii bâjbâind se pot murdări cu ușurință a lentilele. Imaginile pentru iPhone 8 arată ca Touch ID-ul orientat pe spate sub obiectivul camerei, ceea ce ar trebui să permită acesteia din urmă să rămână clar.

Unele noi zvonuri au apărut recent

afirmând că modelul de aniversarea a 10 ar putea fi prezentat luna viitoare la WWDC. Asta ar părea o lovitură lungă. Chiar acum, majoritatea analiștilor se așteaptă ca iPhone 8 să fie prezentat în cursul perioadei obișnuite de timp a lui septembrie, alături de iPhone Apple 7s și iPhone Apple 7s Plus.

iphone 8

Între timp, analiștii de la firma de valori mobiliare CLSA au utilizat schema scurs anterior și alte informații pentru a veni cu o imagine a propriei lor referitoare la iPhone 8. Acesta arată setarea poziționată vertical dublu camera spate, senzori suplimentari în față pentru detectare caracteristica 3D care ar trebui să fie capabil să recunoască fețele, iar scanerul de amprente orientat spre spate.

„Atât Samsung cat și Apple a încercat să introduca în amprenta digitala in interiorul ecranelor OLED în 2017, dar tech lor optice par imature și majore. Unele astfel speculează senzorul de amprentă digitală va fi eliminat și înlocuit cu detectare 3D. Ultimele verificări lanțului de aprovizionare indică iPhone 8 va avea în continuare senzorul dat de securitate, ușor de utilizat, și o nevoie de infrastructură de plăți, dar există o șansă mare ca va fi pe partea din spate ca la Samsung Galaxy S8 „

 

One thought on “Apple iPhone 8 Touch ID-ul pe partea din spate? speculatiile continua”

  1. Pingback: Apple IOS 11 concept - 4M.G.V
  2. Trackback: Apple IOS 11 concept - 4M.G.V

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *