Browse By

Apple, Google, Amazon și alții sunt interesați să cumpere fabrica chipului de memorie Toshiba

 

Un grup de companii de top, cum ar fi Apple, Google și Amazon sunt interesați de achiziționarea afaceri chipului de memorie Toshiba. Compania care reușește să cumpere divizia va obține al doilea mare furnizor de cipuri de memorie pentru smartphone-uri si calculatoare din spatele Samsung. Afacerea a reprezentat 25% din Toshiba 50.9 milioane de dolari USD în venituri pe parcursul ultimului an fiscal. Compania este încă sângerează cerneală roșie, și ar putea raporta o pierdere de 9 miliarde $ in acest an, datorită problemelor care nu au nimic de a face cu afacerea chipului de memorie. Dar, de vanzandul la cel mai mare ofertant ar putea aduce ceva bani atât de necesari pentru Toshiba.

Toshiba a terminat prima rundă de licitare

Una dintre companiile zvonește a fi interesați este din Taiwan Hon Hai, care a licitat mai mult de 18 miliarde $ pentru divizia în conformitate cu Japonia Yomiuri Shimbun ziar. De asemenea , cunoscut sub numele de Foxconn, Hon Hai este producătorul care asamblează o majoritate de unități iPhone Apple precum și alte dispozitive mobile nume mari. Anul trecut, Hon Hai achiziționat producătorul japonez Sharp afișare pentru 3,8 miliarde $ .

Acționarii

Au fost de acord să permită companiei să se rotească în afara activității sale de memorie flash NAND, deschizând calea pentru o vânzare a diviziei de cip de memorie. În afară de Apple, Google si Amazon, alte companii au declarat a fi licitați divizia Toshiba includ Western Digital Corporation (care se execută deja o instalație dejaponeză cip bazat cu Toshiba), Micron Technology, și SK Hynix Inc Potrivit rapoartelor din mass – media japoneze, Google si Amazon sunt interesate de utilizarea de cipuri dememorie pentru serviciile sale cloud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *