Browse By

Angry Birds 2 anunt

Angry Birds 2

Rovio a lansat cel mai nou joc doar – Battle Bay . Este un joc foarte solid de luptă stil arena, oferind șalupe pline de culoare, dar mortale,. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că se face cu franciza pe care-l împușcat la faima – Angry Birds . Scurt-temperat creaturilor au jucat deja în 17 jocuri diferite, mai multe emisiuni TV și un film, dar Rovio nu se face cu ei încă.

Un comunicat de presă de compania finlandeză,  a confirmat că studioul de joc este de lucru cu Columbia Pictures încă o dată pentru un sequel lung zvonește ca Angry Birds , în care „ , a nezburătoare păsări și uneltiri piggies verzi iau carne de vită lor spre nivelul următor“ . Titlul filmului nu este surprinzător, așa cum este numit Angry Birds 2 , și este programat pentru a lovi cinematografe pe 20 septembrie 2019 – în același an , care marchează a zecea aniversare a jocului original.

Sony Pictures Imageworks va fi  in colaborarea cu Sony Pictures Animation

pentru a oferi animație pentru film, în timp ce Thurop Van Orman si John Rice va lua scaunele director si co-director, respectiv. Van Orman este cunoscut pentru a lucra la lovit animat serie Minunatele peripeții ale lui Flapjack și aventură timp , în timp ce locul de muncă Rice include King of the Hill  și Rick și Morty .

 

„Suntem incantati sa fie echipa din nou cu Sony Pictures după colaborarea fantastică în primul film și nu pot să aștept pentru o experimenta noua în filmele viitoare“, a declarat Kati Levoranta, CEO al Rovio Entertainment. „Rovio continuă să se concentreze pe crearea de noi povești interesante și experiențe în jurul jocurile noastre și suntem nerăbdători să ia fani înapoi în vibranta Angry Birds lume pe marele ecran.“

Dacă primul film este nimic pentru a merge prin, Angry Birds 2 ar trebui să fie o explozie atât pentru adulți cât și pentru copii. Cu toate acestea, de asemenea , cred că Battle Bay ar face un mare film de acțiune animată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *