Browse By

Android O cautare setari sunt mult mai eficiente acum

Android O cautare setari sunt mult mai eficiente acum

Acum puteți obține mai mult context atunci când căutați în meniul de setări din Android O. Noua opțiune de căutare setări se întoarce mai mult context, deoarece vă arată ce fiecare rezultat se referă la și recunoaște, de asemenea, aplicații, astfel încât să puteți introduce lucruri de genul „Facebook“ pentru a merge direct la setările aplicației.
Anterior, ai nevoie pentru a intra în meniul de aplicații și pentru a găsi o anumită aplicație pentru a vedea setările sale, în timp ce această nouă opțiune de căutare este mult mai rapid și mai convenabil.
O altă opțiune eleganta, care a fost adăugata cu cele mai recente Android O și care lipsea până acum, a fost de a elimina căutările anterioare.
Modificările sunt live în cele mai recente versiunile beta O Android pe care le puteți testa în prezent pe telefoanele Google Pixel, precum și pe cele mai recente dispozitive Nexus. Puteți verifica noile setări de căutare în capturi de ecran din dreapta jos, și puteți lua, de asemenea, o privire de ansamblu asupra noastră video complet de noi caracteristici Android O lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *